Mi áll a TacTiki társasjáték Kickstarter sikere mögött

Egy régi és nagyon kedves barátunk (Attila) ajánlotta a figyelmünkbe a TacTiki társasjátékot.

Incze Gábor - TacTiki társasjáték

Az első két dolog, ami nagyon megfogott bennünket a TacTiki társasjátékban maga a név, ami nagyon kreatív munka eredménye, valamint a tökéletesen illeszkedő és szépen kidolgozott design. Ezt követően egyenesen a Kickstarteren kötöttünk ki és rákerestünk a TacTiki társasjátékra, ami nagyon szép eredményt ért el a közösségi finanszírozói platformon. Miután végeztünk a kutatással írtam a barátomnak, hogy nagyon érdekes társast ajánlott a figyelmünkbe és fel fogom venni a kapcsolatot a szerzővel Incze Gáborral.

Incze Gábor - TacTiki társasjáték

Végül a barátom közbenjárásával Skypeon megismerhettük a TacTiki társasjáték szerzőjét Incze Gábort. Nagyon kedves és baráti beszélgetés közben mutatta be nekünk a társasjátékát némi szabály és stratégiai ismertetővel fűszerezve. Történeteinek köszönhetően betekinthettünk a kulisszák mögé is és a kezdeti lépésektől indítva elmesélte a TacTiki társasjáték történetét, ami kartondobozból és egyszerű elemekből kezdett formálódni egésszen a Kickstarteren bemutatott termékig. Viszont térjünk vissza a kezdetekhez, egy fiatalok számára indított versenyhez, ahol Incze Gábor 2016-ban első alkalommal mutatta be játékát a nagyközönség előtt, ami már akkor is nagy figyelmet kapott és sikert aratott.

Incze Gábor - TacTiki társasjáték

A cikkünk címe az, hogy mi is áll a TacTiki társasjáték sikere mögött és akkor most láthatjátok, hogy a szerző kitartása nélkül ez a játék soha nem aratott volna sikert. A 2014-es kezdeti bemutatás és a 2020-as év végi Kickstarter siker között több, mint 6 év telt el és ezalatt az idő alatt megtett út számtalan akadályt rejtett, amikkel sorra meg kellett birkóznia Incze Gábornak. A szerző ismerte a játékát és hitt abban, hogy ha megteremti a TacTiki társasjáték körül az optimális környezetet, akkor sikert fog aratni. A Kickstarteren látható adatok bizonyítják, hogy nem tévedett. Egy jó ötletnek és kitartásnak köszönhetően a világot izgalmasabb hellyé tette a TacTiki társasjáték. Izgatottan várjuk, hogy mi is végre a kezünkbe vehessük és bemutathassuk nektek a TacTiki társasjátékot a Board Gamer Lab YouTube csatornán.
Az ilyen példaértékű történetek ránk mindig motiválóan hatnak és bízunk benne, hogy ezzel nem vagyunk egyedül.
Gratulálunk a TacTiki társasjáték sikeréhez és kívánjuk, hogy továbbiak is kövessék ezt a remek társasjátékot!

Ha további információkat szeretnétek megtudni a TacTiki társasjátékról, akkor a lentiekben linkeket és videókat is megosztunk Veletek.

További információkat találtok a Kickstarteren a Társasjátékok.com -on és a Hargita népe weboldalon.

A TacTiki Társasjáték bemutató videóit itt is megtekinthetitek.

TacTiki - Story of the Game

Epic Moments when you play TacTiki

How to play TacTiki - The gameplay video

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések