Társajátékos bakancslistát készített a Gémklub csapata

Mi már 2019-ben megterveztük a 2020-as nyáriszüneti programjainkat, amiből a vírushelyzet miatt nem lett semmi, mivel külföldi körutazásunkat teljesen ellehetetlenítette a sok beutazási korlátozás és az egyéb kockázatok.

Mi már 2019-ben megterveztük a 2020-as nyáriszüneti programunkat, ami egy nagyobb Európai körutazást is tartalmazott. A kialakult vírushelyzet miatt a külföldi útjainkat át kellett tervezni és a nyári szüneti programjaink színesítésére éppen kapóra jött a Gémklub társasjátékos Bakancslistája.

Amikor megláttuk a Gémklub weboldalán és Facebook oldalán a 30 pontból álló társasjátékos bakancslistát azonnal összeültünk a gyerekekkel és közösen olvastuk el a társasjátékos bakancslistát.

A listán két olyan társasjáték szerepelt, ami még nem volt meg nekünk ( Vérfarkasok és az Igen? társasjátékok) így ezeknek kellett már csak a polcunkra kerülni annak érdekében, hogy minden akadály elháruljon a lista pontjainak kipipálásának útjából.

A társasjáték bakancslista pontjaiban szereplő kihívásokat ha szeretnétek akár más kihívásokkal és társasjátékokkal is módosíthatjátok. Tehát ez a lista egy jó alap amibe ha szeretnétek tudtok további izgalmakat betervezni. Mi a listában kellő mennyiségű kihívást találtunk, így nem módosítottunk rajta és ennek mentén megszületett a saját társasjátékos bakancslistánk.


 
2020 Nyári társasjátékos bakancslista - Board Gamer Lab - Gémklub


Úgy tervezzük, hogy a saját társasjátékos bakancslistánk mind a 30 pontjának kipipálását meg fogjuk osztani veletek is. Ezeket a tartalmakat a Board Gamer Lab YouTube csatornánkon valamint a Facebookon, Instagramon és Twitteren is meg fogjuk Veletek osztani.
Ebben a folyamatosan változó környezetben, ami a nyaralást most a vírushelyzetben körbelengi, jól jön egy biztos pont, azaz 30 piztos pont :)

Láthattátok, hogy a mi társasjátékos bakancslistánkba több különleges és izgalmas társasjátékot is beterveztünk, így ha kíváncsiak vagytok a kalandozásainkra nincs is más dolgotok, mint figyelemmel kísérni az új tartalmainkat.

Ha szeretnétek elkészíteni a saját társasjátékos bakancslistátokat, akkot a letöltéséhez KATTINTSATOK IDE.

Ha gondoljátok osszátok meg velünk a saját élményeiteket ebben a Facebook csoportban: Társasjáték Kedvelők Csoportja

A 2020-ra tervezett társasjátékos bakancslistánkkal kapcsolatos videót pedig itt tekinthetitek meg:




Élményekben gazdag nyarat kívánunk Nektek is!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések