Robinson Crusoe társasjáték véleményezése

A Robinson Crusoe társasjáték lett az első nagyobb lélegzetvételű hiánypótló gameplay videó a Board Gamer Lab YouTube csatornáján. Éppen ezért a Robinson Crusoe társasjáték több szempontból is fontos mérföldkőnek számít, mivel a videó készítés terén is csiszolódhattunk, valamint a publikálást követően érkező pozitív fogadtatás számunkra nagy motivációt adtak. Miután publikáltuk a Robinson Crusoe társasjátékról készült gameplay videót, a Board Gamer Lab csatornánkra a videót megosztottuk a Facebookon a Társasjáték csoportba is, ahol annak ellenére is pozitív fogadtatásban volt része, hogy a szemfüles nézők több olyan eltérést is találtak a videóban, amely nem felelt meg a szabályoknak. Szeretném megemlíteni, hogy amikor a második hibát is jelezték felénk, ki akartuk törölni a videót, mert a célunk az volt, hogy a játékot a szabályoknak megfelelően mutassuk be. Viszont köszönhetően a csoport támogatásának, a hangulatunkat sikerült megváltoztatniuk, mivel olyan kommenteket kaptunk, hogy a videónk pont úgy jó ahogy van és amivel ezt megindokolták azzal mi is egyetértettünk. Így a videót nem töröltük ki és azóta nagyon büszkék is vagyunk rá, mármint nem arra, hogy több hibát is vétettünk hanem arra, hogy eddig többen is megköszönték, hogy elkészítettük ezt a videót és jelezték, hogy segítségükre volt az anyagunk. Tehát a célunkat végül elértük ami az volt, hogy megkönnyítsük a játék mozgásba hozatalát. A Videó leírásába az összes felmerült eltérést, valamint a helyes eljárás megtalálható, így már képet tudtok alkotni a szabályos játékmenetről. Sok érdekes beszélgetés zajlott különböző platformokon és arra is kitért egy kommentelő, hogy a játék attól, hogy becsúszik néhány mulasztás vagy szabálytalanság még izgalmas és kikapcsoló játék lesz. Persze mindenki törekszik a szabályok szerinti játékra. Annak aki még nem látta a Robinson Crusoe Gameplay videónkat itt most lehetősége nyílik a megtekintésére.

Szeretnénk hatalmas köszönetet mondani a Facebookon megtalálható Társasjáték csoportban kapott támogatásért valamint, hogy tartalmainkat ott megoszthatjuk. Ez a kezdeti lépésekben hatalmas segítség nekünk és mi bízunk benne, hogy hosszú távon emelhetjük a csoport színvonalát. Köszönet illet meg mindenkit aki hozzátette a magáét ehhez a videóhoz és jelezte nekünk az eltéréseket. Volt akivel még éjfél után is a szabályokat boncolgattuk és azon dolgoztunk, hogy minden a helyére kerüljön. Több privát levelet is kaptunk, ami számunkra nagyon értékes és motiváló. Végezetül ismét arra kérjük a csatorna látogatóit, hogy bátran osszák meg velünk az észrevételeiket, hogy a csatornánk elérje a célját és a videókban bemutatott játékok első körös lépéseit megkönnyítse azoknak is, akik még nem játszottak a játékkal. Bízunk benne, hogy a videóink hatására több játék marad a polcaitokon és nem a jófogáson kötnek ki azért, mert ezért vagy azért, de nem sikerült vele játszani. 

Miután a videót elkészítettük a lányokkal közösen készítettünk néhány fotót a Robinson Crusoe társasjátékról. Jeleznénk, hogy a lányok néhány kakuktojást csempésztek a kipakolt társasjátékba.

Mivel a játékban megjelenik a papagáj, krokodil és a fekete párduc is a lányok ezekből az állatokból elhejeztek egyet-egyet a társasjáték táblára.

Robinson Crusoe Társasjáték Board Gamer Lab Robinson Crusoe Társasjáték Board Gamer Lab

Így jól látható, hogy a Robinson Crusoe társasjáték elég sok elemből áll és játék közben bőven van mire figyelmet fordítani.

Robinson Crusoe Társasjáték Board Gamer Lab Robinson Crusoe Társasjáték Board Gamer Lab

Robinson Crusoe Társasjáték Board Gamer Lab Robinson Crusoe Társasjáték Board Gamer Lab

A Lányok gondoskodni szerettek volna a kedvenc Minionjukról ezért az összes banánt neki adták.


Robinson Crusoe Társasjáték Board Gamer Lab Robinson Crusoe Társasjáték Board Gamer Lab

A parton megtépázott vitorlás követelte a külön megjelenítést. A Robinson Crusoe történet kiinduló helyszíneként nagyot dob a társasjáték borítójának hangulatán.


Robinson Crusoe Társasjáték Board Gamer Lab Robinson Crusoe Társasjáték Board Gamer Lab

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések